Brinner du för att göra Jesus känd, älskad och

efterföljd i barns och deras familjers liv? Då har vi tjänsten för dig.

 

Vi söker en:

Barn- och familjepastor

till Pingstförsamlingen i Huskvarna

 

Arbetsuppgifter
Din uppgift är att, tillsammans med pastorskollegor, församlingsledning och församling forma en barn- och familjeverksamhet i församlingen. Vi önskar se en växande barnverksamhet och vi tror att familjen är en viktig del i barns tro och därför vill vi fokusera inte enbart på barnen utan också på familjer i vår närhet.

Idag finns en söndagsskola ”Äventyret” för olika åldersgrupper och babysång. Vi önskar jobba vidare med en fredagsverksamhet som tidigare hette ”Allan” och som vände sig till barn 10-13 år. Denna verksamhet har varit vilande men vi hoppas kunna starta upp den igen. Familjer ser vi som en viktig del i vår församling och vi ser därför att en stor del av denna tjänst kommer att vara riktad mot familjer och deras vardag. Din uppgift är att vara delaktig i de olika verksamheterna men framför allt att leda och utveckla arbetet, samt inspirera andra ledare till att vara med och bidra.

 

Vem söker vi?
Du har stor kärlek till barn, unga och Jesus och du vill bygga relationer.

Du är intresserad av människor och har lätt för att kommunicera med alla typer av människor oavsett bakgrund. Vi söker dig som har en positiv attityd, är driftig, engagerad och har förmågan att inspirera och utveckla och driva verksamheten framåt. Du ser individen och samtidigt helheten och verksamhetens behov. Du har en god samarbetsförmåga och du gillar att bygga nätverk i olika sammanhang.

 

Din erfarenhet och bakgrund kan variera men vi vänder oss till dig som har en utbildning i teologi och/eller pedagogik eller för tjänsten relevant arbetslivserfarenhet.

 

Om församlingen.

Vi är en pingstförsamling med en kyrka som finns centralt placerad i Huskvarna. Församlingen har ca 550 medlemmar och drömmer om att få vara en växande församling som når vårt samhälle med evangelium om Jesus. Vi söker dig som vill vara med och utveckla och bygga vår församling framåt.

Läs gärna mer om vår kyrka: www.huskvarna.pingst.se

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning 50 – 100%.

Startar enligt överenskommelse. Rekryteringsprocessen sker löpande, tveka därför inte att skicka din ansökan idag.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Bo-Göran Leckström, pastor och föreståndare

Mail: bo-goran.leckstrom@huskvarna.pingst.se

Tel: 0707450364