top of page
avel-chuklanov-9cx4-QowgLc-unsplash.jpg

mission

”För de minst nådda och de mest utsatta”

Vi vill nå ut med Guds evangelium till varje människa och inte minst de minst nådda och de mest utsatta. Detta sammanfattar det vi strävar efter, att varje människa ska få höra de goda nyheterna om Jesus Kristus och motarbeta den fattigdom och utsatthet som finns i dessa länder.

Vi jobbar framförallt i tre länder i Västafrika och ett i Europa.

  • Guinea

  • Sierra Leone

  • Liberia

  • Bulgarien

  • Thailand

  • Nordafrika

Guds rike till de minst nådda

och de mest utsattaVår vision är att alla människor ska nås av evangeliet. Vi tror att Gud har omsorg om hela människan, både de andliga och fysiska behoven. Därför har vi fokus på de minst nådda - de som ännu inte hört evangeliet, och de mest utsatta – människor som saknar det mest basala för ett anständigt liv.

Vi är engagerade i ett flertal länder i Afrika, Asien och Europa, men har fokus på tre länder i Västafrika; Guinea, Sierra Leone och Liberia. Länderna tillhör de minst utvecklade länderna i världen och har ett antal folkgrupper som räknas till de minst nådda av evangelium.

Guinea - Vi samarbetar med den nationella kyrkan ”Assemblées de Dieu de Guinée” och har ett engagemang som spänner över församlingsplantering, bibelskola, sjukvård och utbildning.

Sierra Leone - Vi samarbetar med den nationella kyrkan ”Free Pentecostal Church of Sierra Leone” med fokus på församlingsplantering, skola och förskola.

Liberia - Vi samarbetar med ”Free Pentecostal Church of Liberia” och ger i huvudsak stöd till olika former av utbildning.

Missionärer
Peter och Karolina Toftgård arbetar i Guinea som församlingens missionärer. Deras uppdrag handlar i huvudsak om utbildningsinsatser och ledarträning för den nationella kyrkans olika ledare. Peter och Karolina arbetar också med stöd till de kristna skolorna som drivs av kyrkan i Guinea och systerkyrkan i grannlandet Mali.

vill du få vårt
nyhetsbrev från guinea?
Ge en gåva

Vill du vara med och stötta vårat missionsarbete? Då kan du antingen Swisha din gåva eller ge via Bankgiro. Glöm inte att märka med "mission".

123 389 45 73

407-9554

bottom of page